onsdag 28. april 2010

Ny bok og nytt prosjekt

Endelig kom denne flotte boka av Lene Samsø i posten. Bestilt fra hobbyklubben, men det tok jammen-meg lang tid! Boka er full av nydelige modeller som jeg gleder meg til å prøve meg på!

Selv om det er en stund siden jeg har blogget nå, må du ikke tro at jeg ligger på latsiden. Jeg har nemlig begynt på enda et nytt prosjekt (trengte en avveksling fra det forferdelige bestillingsverket til mannen). Dette nye prosjektet er en gave til en nydelig liten gutt jeg kjenner, og en liten smakebit kommer her...

Resten får du se når det er ferdig!

lørdag 17. april 2010

Paris in the spring

I dag skulle jeg sittet på en fortauscafè i Paris og nytt livet med en kald cola og en sjokolade croassaint, men på grunn av askeskyer og stengte flyplasser er jeg her, hjemme, i middels vårvær og skrubber terassen. Dumme, dumme vulkanen!

mandag 12. april 2010

Sokker i lange baner..

I påsken har jeg strikket sokker til den store gullmedalje (hvertfall for meg - en sokke-strikke-nybegynner). Disse flotte lyseblå med mønster er strikket av 3,5 nøster Iglo fra trysilgarn med dette mønsteret fra Drops design. Mine flotteste og mest avanserte så langt. Svigermor bestilte et par med en gang hun så de. Men det får bli til bursdagen i september i så fall, er litt ferdig med sokker for en stund.

Disse er strikket av 2,5 nøster Topp't tå fra Gjestal og er en variasjon av mønsteret jeg brukte på de gule påskesokkene (som forøvrig har vært godt brukt i påsken). Ganske enkelt raggsokkmønster til tjukt garn på disse altså. Disse er en gave til en god venninne som nettopp har hatt bursdag.

Et annet sokkepar som har vært flittig brukt i ferien er disse. Det ser du kanskje?
Sokkene er strikket av 2,5 nøster sportsragg fra Viking (et deilig sokkegarn!) med mønster fra "strikkeboka" til Gerd Fjellanger.
På pinnene nå et er "vårlig" prosjekt i gyselige farger, et bestillingsverk fra mannen. Bilde kommer når det er ferdig.