onsdag 17. august 2011

Dårlig samvittighet..?

Det er nok flere av dere enn meg som er med i hobbyklubben. Det er ikke alltid like lett å huske på å avbestille de hovedbøkene. Og hver gang det ligger en bok på dørmatta vår, så sier mannen at det er "min dårlige samvittighet" som banker på døra...

I løpet av sommeren dumpet boken "Cupcakes" av Ingrid Hancock Bjerknes ned på dørmatten. Denne boken fikk bli, for den er supersøt og oppskriftene er enkle å lage (spesiellt i min nye Kenwood maskin!).

I går bød muligheten seg igjen.. To bursdager skulle feires og jeg stilte opp med sitronmuffins! Mmm.. Drlig samvittighet i søtsøt innpakning!

mandag 1. august 2011

FO: Babyjakke

Mønster: Jakke med raglan fra Drops

Garn: Bozo Big Knit

Pinne: 4,5


Et av mine prosjekter i sommer har vært denne babyjakken. Målet var å få brukt litt lagergarn, dette garnet kjøpte jeg for halvannet år siden på bryllupsreisen i Thailand (tenk at det nå er gått to år siden mannen og jeg giftet oss! Tiden flyr!). Garnet er fin melert merinoull og jeg syns det passet veldig godt til dette prosjektet.


Mønsteret var greit og enkelt, men litt rotete skrevet noen steder. Jeg har dessuten valgt å strikke ribben 2 vrang og 4 rett, fremfor omvent. Jeg syns det ble finest. Om jeg skulle laget denne igjen tror jeg kanskje jeg ville laget rillestrikkede kanter. Syns liksom ikke det passet med ribb der.

Knappene er enkle kokosknapper fra Stoff og stil (jeg elsker at det har kommet Stoff og stil butikk på Alnabru, 15 min kjøretur når det er noe jeg trenger!). Jeg syns disse knappene passet perfekt.