søndag 30. juni 2013

Strikkealong del 1


De 15. juni gikk startskuddet for Nøstebarndress-strikkealongen som en venninne og jeg holder på med om dagen. Først var vi ute og handlet garn (burde selvfølgelig dokumenter det, men men...), valget falt på babyulla fra Gjestal, en gjenganger for min del. Sterke, klare farger og dobbel tråd - det skal gå fort.


 Vi strikker begge i størrelse to år. Rebekah (som venninnen min heter) strikker til sin jente på 1,5 år og jeg til lillegutt. Første stopp i alongen var et ben på de to ukene som var fram til strikkekveld nr. 2. Over ser du mitt...


Her ser du Rebekah sitt... Noen hadde visst ikke fått med seg at vi sa ett ben... Så da var det bare for meg å strikke så busta føyk for å ta igjen...


 Etter en helgs intens strikking.. Neste stopp: ermhulene!

mandag 17. juni 2013

#neonerkult


Jeg har jo begynt å jobbe igjen etter ett års "mammaferie". Det krever sin kvinne! For å lyse opp arbeidsdagen litt har jeg "pimpet" kontoret med noen hjemmeheklede neonbokser. Fastmasker rundt og rundt, gjort på to kvelder nå i helgen. Garnet er grå Alaska fra lageret og neonfarget merinoull fra Stoff og stil.

Jeg er superfornøyd! Og det blir faktisk litt morsommere og jobbe nå, ja, for så enkel er jeg...

tirsdag 11. juni 2013

Milepæl

Endelig kommet til milepælen på evighetsprosjektet mitt; har satt ermer og bol sammen ofte har begynt raglansfellingen.

Det kommer seg..


lørdag 1. juni 2013

Travelt...

 Det går litt i ett om dagen. Med en aktiv liten gutt, et hus i oppussingsfase, jobb og flere festlige anledninger, deriblant 1-årsdag! Dessuten holder jeg fremdeles på med evighetsprosjektet mitt, så det er liksom ikke noe å vise fram akkurat nå. Men f.o.m. 15. juni skal jeg og en venninne ha strikkealong på nøstebarndress, så da er planen at picklesgenseren skal være ferdig, og at det forhåpentligvis blir litt flere oppdateringer her inne.