mandag 12. september 2011

FO: Dåpsgave

Mønster: Sikksakk-teppe fra Drops
Garn: Tynn alpakka fra Drops, enkel tråd
Pinne: 3,5

Dette jentete hekleteppe ble gitt bort i dåpsgave for tre helger siden. Da var det ikke heeelt ferdig, selv etter iherdig hekling på toget til Bergen. Derfor tok jeg det tilbake litt igjen etter dåpen, og nå er det på ny overrakt lille O og mamman hennes (som begge var veldig fornøyde).

Teppet er heklet etter samme oppskrift som dette teppe. Mamman til lille O beundret dette teppet og ønsket seg et lignende, bare mindre sprelsk i fargene, til dåpen. Jeg heklet teppet i enkel tråd (i motsetning fra oppskriften som sier dobbel) tynn alpakka. Drops har et enormt fargeutvalg i alpakkaen og jeg fant farger som gikk rett hjem hos mottaker.

Dette mønsteret er morsomt og enkelt og hekle, og jeg ser faktisk ikke bortifra at det kan bli enda flere. Kunne tenkt meg å lage et i guttefarger (hvis det dukker opp noen nye guttebabyer i gjengen). Foreløpig ser det ut til at de lar vente på seg.. Min beste venninde fant nettopp ut at hun bærer på en høyst etterlengtet liten jente - så snart blir det mere rosa strikk/hekling. Jeg gleder meg!

5 kommentarer:

 1. Nydelig teppe. Enig i at denne oppskriften er super, holder på med tredje teppe i dette mønsteret ;)

  SvarSlett
 2. Oi, så flott det var! Likte fargevalget :)

  SvarSlett
 3. Ja, disse teppene er SÅ fine altså! Og en nydelig fargekombinasjon hadde du valgt:) God helg til deg!

  SvarSlett
 4. Helt nydelig, og fargekomboen var sååå fin! Tror jeg må skrive et sånt teppe på min strikke-hekle-liste også...

  SvarSlett
 5. Likte veldig godt fargekombinasjonen din,
  kan eg spørre kva slags fargar du har brukt ? :)

  SvarSlett