onsdag 22. februar 2012

Dress nr. 3

Denne dressen har vært feridg en stund. Internettet hjemme hos mamma og pappa og pc'n min har ikke vært så gode venner, så blogginnlegg har det vært lite av. Nå er vi imidlertid endelig flyttet hjem til rotet vårt (vi pusser opp litt før vi skal legge leiligheten ut for salg).

Dressen er sydd etter enda et superenkelt mønster fra Minikrea. Stoff er fra Stoff og stil, supersøtt sådan. Jeg har en liten rest igjen, som jeg tenker skal få bli en liten bukse og kanskje en lue? Vi får se..

 Jeg sydde også denne "sanseputen" etter innfallsmetoden en dag. Litt rester av stoffer og bånd, og noen treperler fra lillesøster. Jeg vet noen fyller ris i disse putene, denne har imidlertid kun vatt innvendig, og er derfor lett og fin for en liten baby.

Jeg har også smelt sammen noen poser til. Sydd på aller enkleste måte på overlocken, smack, smack, ferdig! Akkurat sånn som jeg liker det ;)

I kveld reiser mannen og jeg på det som sikkert blir vår siste kjæresteferie på en stund. Vi tar turen til Dublin, julegave fra mannen. Og jeg gleder meg veldig!

1 kommentar:

  1. Så mye fint du tryller frem med symaskinen :)

    Håper dere har du flott på tur.

    Klem

    SvarSlett