fredag 1. juni 2012

FO: Sikk-sakk teppe nr. 4

 Mønster: Sikk-sakk teppe fra Drops
Garn: Babyull fra Dale
Pinne: 3,5
Vekt: ca. 250 gram
 Det virker som om de fleste strikke/heklebloggerne ute i bloggverdnen har sine favorittmønstre som de gjerne vender tilbake til gang på gang.. Og dette er tydeligvis mitt, heklet sikk-sakk teppe fra Drops.

Vesle LA ble døpt 20. mai og mamman hennes ønsket seg dette teppet i dåpsgave (mye annet har opptatt tiden min etter at dette teppet ble ferdig, derfor blogges det først nå). Mamman handlet selv inn garnet, ettersom det skulle matche et sengesett som prinsessen hadde, og jeg heklet ivrig i vei. Lenket til sofan med bekkenløsning ble pleddet ferdig på en kort uke. Og jeg digger å hekle dette mønsteret. Fabler litt med tanken på å laget et stort sofapledd i samme mønster, så vi får se..

Ellers kan jeg melde om at jeg stortrives i min nye tilværelse som mamma, og Ole Magnus oppfører seg som et lite englebarn (mesteparten av tiden).

God helg!

4 kommentarer:

  1. Så nydelig teppe! Så fine sukkerspinn-farger!:)

    SvarSlett
  2. Kjempefint teppe, jeg digger også dette mønsteret......holder forøvrig på med et stooooor "restegarn" teppe, men det blir max en stripe i mnd så det går utrolig treigt....hihihi.

    SvarSlett
  3. Har nå tatt meg mot fatt og prøver meg på dette teppet :)

    SvarSlett