søndag 30. desember 2012

Årskavalkade 2012

 2012 har vært et år preget av graviditet og baby, og det syns (!) i produksjonsstatistikken.


Bare se her; i mars/april var det en kombinasjon av delvis sykemelding og "shit! nå er babyen her snart", som gjorde av produksjonen fikk en boost. Så kom lillegutt i mai og det ble stille på strikke/hekle-fronten. Ting normaliserte seg litt på slutten av året og okt/nov fikk en liten oppsving (mulig fordi det ble kaldt og lillegutt trengte varme klær).


Her er det også tydelig at det har vært lillegutts år i år. Btw så er de tre gavene til venninners søte babyer, med andre ord; ikke et eneste voksenplagg produsert i år! Selv om dåpskjolen så absolutt burde kvalifisert til det i garnmengde og størrelse!


Typiske guttefarger dominerer på fargefronten også. Eneste grunnen til at det er litt jentefarger her er at mine venninners søte babyer (som nevnt over) er jenter.

Totalt har det blitt produsert 11 strikke/hekle-prosjekter i løpet av 2012. Ikke noe å få bakoversveis av. Jeg skylder igjen på Lillegutt. Med untak av jakker har det vært et relativt vidt spekter av ting som har blitt produsert, men likevel.. ikke noe stort tall.

Men jeg har sydd endel også da: smokksnorer (ukjent antall), 4 bleieposer, 4 snekkerbukser, 1 2-delt joggedress, 1 heldress, 1 sansepute, 1 dynetrekk, underkjole til dåpskjolen, siklesmekker (ukjent antall) m.m. Så litt produktiv har jeg da vært!


Har strikket mer enn jeg har heklet i år. Det er vel det vanligste. Finnes flest fine strikkeoppskrifter.

Også har jeg tydeligvis ikke vært noe flink til å bruke fra lageret i år.. 


2012 var Lillegutt sitt år, 2013 skal jeg prøve å få strikket litt mer til meg selv og kanskje også noe til mannen. Vi får se.. Sannsynligvis blir det mye til lillegutt neste år også..

Godt nytt strikkeår til alle lesere!!


1 kommentar:

  1. Godt nytt strikkeår til deg også! 2012 har vært mitt år, så jeg tror nok mannen må få noe i 2013 ;)

    SvarSlett