onsdag 29. februar 2012

Ventetid

Hadde det vært tredve dager i februar, så ville det nå vært tre måneder til termin... Tiden går utrolig fort, og samtidig veldig tregt...

Vi er hjemme i leiligheten igjen, men driver med litt før-salgs-oppussing, og det blir derfor litt lite strikke- og bloggetid om dagen. Dette er derfor et dobbelt "venteinnlegg", venter på nye ting å blogge om og venter på Knøttet.. I mellomtiden kan jeg jo vise fram den fine magen min. Morsomt at den endelig begynner å syns på ordentlig..

onsdag 22. februar 2012

Dress nr. 3

Denne dressen har vært feridg en stund. Internettet hjemme hos mamma og pappa og pc'n min har ikke vært så gode venner, så blogginnlegg har det vært lite av. Nå er vi imidlertid endelig flyttet hjem til rotet vårt (vi pusser opp litt før vi skal legge leiligheten ut for salg).

Dressen er sydd etter enda et superenkelt mønster fra Minikrea. Stoff er fra Stoff og stil, supersøtt sådan. Jeg har en liten rest igjen, som jeg tenker skal få bli en liten bukse og kanskje en lue? Vi får se..

 Jeg sydde også denne "sanseputen" etter innfallsmetoden en dag. Litt rester av stoffer og bånd, og noen treperler fra lillesøster. Jeg vet noen fyller ris i disse putene, denne har imidlertid kun vatt innvendig, og er derfor lett og fin for en liten baby.

Jeg har også smelt sammen noen poser til. Sydd på aller enkleste måte på overlocken, smack, smack, ferdig! Akkurat sånn som jeg liker det ;)

I kveld reiser mannen og jeg på det som sikkert blir vår siste kjæresteferie på en stund. Vi tar turen til Dublin, julegave fra mannen. Og jeg gleder meg veldig!

onsdag 8. februar 2012

Hobbyrom here I come!

Jeg kan melde om at vår lille familie i går (endelig!) fikk tilslaget på et koselig rekkehus! Jeg kan nå sjekke ut alle mine punkter på ønskelista; hage, kjeller, hobbyrom, babyrom, garasje og gangavstand til jobben. I august flytter vi inn og får større plass enn noen gang, men jeg skal nok klare å fylle den opp..

Nå starter prosjekt selge-leiligheten-før-babyen-kommer... *krysser-fingrene*

onsdag 1. februar 2012

Dress nr. 2

 Dress nr. 2 er ferdig! Dressen er etter mønster fra minikrea, en ny favoritt innenfor sømmønstere. Superenkle mønster, så og si selvforklarelige. Jeg har et par mønstre til som står i "produksjonskø"..

Dressen er sydd i str. 2-4 mnd og ble supersøt. Gleder meg til å bruke denne på den lille gutten til våren. Dressen er sydd i stretch chenille fra Stoff og stil, med bånd fra panduro. Dressen ble sydd på søndags ettermiddag og gikk superfort når jeg først var i gang.

Nå stikker jeg hodet ned på hobbyrommet igjen. Kreativiteten bobler...