tirsdag 30. juli 2013

Confessions...


I mangel på ferdigstilte prosjekter, tenkte jeg at jeg skulle vise fram litt av det som på pinnene om dagen.
Jeg gjorde det samme for et par år siden, og da ga det meg et lite spark bak og gjorde at jeg fikk ferdigstilt et par ting. Håper at det samme skjer nå!

Nøstebarn-strikkealongen med Rebekah rusler og går. Dressen begynner å nærme seg ferdig, mangler bare for- og halskanter. Vi har valgt å strikke dressen rundt og planlegger og klippe opp. Har aldri gjort det før, så håper det går bra. Nå venter vi vel egentlig på at Rebekah skal komme hjem fra ferie, slik at vi får hatt en klippe/sy/strikke-kveld..

 Høstgenseren ble lagt til side når strikkealongen startet, så der er det ingen utvikling å vise fram. Det er uansett alt for varmt å strikke og kle seg i alpakka nå om dagen, så likegodt å vente litt.

Sommerprosjekt nr. 2 i år er denne genseren. Det er bare mitt andre mønsterstrikk-prosjekt, så det går ikke sånn altfor fort, men jeg måtte ha noe annet å holde på med når jeg var kommet til toppen på nøstebarndressen. Tror jeg er inne i en grå-gul periode, fargene på denne genseren er skremmende like nøstebarndressen.

I tillegg til disse har jeg endel evighets-/lagt-til-side-prosjekter, men de tør jeg nesten ikke vise fram, for de kommer sikkert til å forbli UFO-er.

2 kommentarer:

  1. Kjenner meg igjen ;) Stå på, sier jeg bare :) Alle ser veldig fine ut :)

    SvarSlett
  2. Fine ting du har på pinnene:-) Håper ferdigstillelsesånden kommer over deg nå;-)

    SvarSlett