søndag 6. oktober 2013

Vestfest

Mønster: Babyundertrøye fra "Strikk til nøstebarn"
Garn: Alpaca silk fra Viking
Pinne: 4
Nøstebarn vesten er ferdig og har vært godt brukt i en to ukers tid (tar tid å få tatt bilder og laget innlegg her på bloggen). Er superfornøyd! Den ble fin, varm og stretchy, perfekt utenpå en body i barnehagen, nå når høsten er kommet.

Jeg strikket vesten rundt, ikke som i oppskriften hvor du fram og tilbake fra nede bak, opp over skulderene og ned foran, hvis du skjønner... Det gikk kjapt å strikke rundt, men det ble litt knot med oppskriften, da og det var et par steder jeg gjettet meg fram. Ville kanskje ikke gjort det på den måten en gang til..

Både garn og knapper er fra lageret. Garnet var mykt, men litt vanskelig å strikke jevnt med. Knappene er fra panduro. De har ligget i påvente av det perfekte prosjektet, og barnehagevest til en skøyeraktiv lillegutt virket som det riktige. Elsker disse søte apene..


Mønster: Heklet etter innfallsmetoden
Garn: Superwash Merino Cashmere fra Lionbrand, en rest Merinoull fra Drops
Heklenål: 5


En vest til har det blitt. Måtte bare hekle litt etter å ha strikket mye i det siste. Garnet er fra lageret og ble kjøpt på salg i New York for noen år siden. Heklet etter innfallsmetoden ble den ikke helt sånn som jeg hadde sett for meg. Planen var den dypere splitt foran med knapp lignende denne fra Made by michshaum.
Men sånn ble det ikke denne gangen...

Vesten passet fint likevel...

3 kommentarer:

  1. Så fine vester du har laget!:) Likte veldig godt fargen på den nederste, skikkelig retro:) og eieren er jo bare nydelig♡

    SvarSlett
  2. Gutten er jo helt nydelig i den grønne vesten! Fin nøstebarnvest med søte knapper også:)

    SvarSlett
  3. Supersøt nøstebarnvest! Den fikk jeg lyst til å strikke!!

    SvarSlett