onsdag 4. desember 2013

Strikkealong del 3.1


Mønster: Heil dress fra Nøstebarn
Garn: dobbel Babyull fra Gjestal (min favoritt!)
Pinne: 3,5 og 4,5

 Denne dressen har egentlig vært ferdig en stund, men du vet... Ting Tar Tid!
Faktisk så sydde jeg knapper og festet tråder til sesongpremieren av "Skal vi danse" og nå er jo tross alt finalen forbi, so you get the picture!


Jeg fant noen supersøte bie-knapper på Husfliden i Ålesund i sommer og syns de passet fargetemaet godt. Nå har vi en liten bie svirrende rundt føttene våre.Jeg har vært inne på tanken om å strikke en mørkegrå lue med følehorn, men det ville kanskje bli litt mye...?


 Dette er andre gangen jeg strikker dette mønsteret og det blir garantert ikke den siste. Jg simpenten elsker dette mønsteret, og med dobbel tråd og striper er det superkjapt å strikke!

Denne gangen har jeg både prøvd "magic loop" på armene og strikket dressen rundt og klippet opp til knappestolpe. Begge deler gikk overraskende greit (litt skummelt er det jo å klippe i strikketøyet) og vil garantert bli gjentatt både på dette og andre mønstre.


Dressen er enda litt stor til Lillegutt. Jeg strikket denne i str. 2 år og det vil nok passe også neste vinter. Vi bruker fremdeles fjorårets versjon masse.

Er han ikke bare supersøt i dressen sin?

Denne dressen er strikket som strikkealong sammen med en venninde. Hun er også ferdig, men hun er for øyeblikket midt i en flytteprosess, så bilder kommer kanskje etterhvert.

8 kommentarer:

 1. Yes, it's super good costume :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin nøstebarndress, og veldig søt gutt!

  SvarSlett
 3. Så flott den ble! Kjempefine farger og lillegutten var virkelig supersøt i den:-)

  Måtte smile litt da jeg så denne for jeg har strikket en i nesten samme farger til gutten min og jeg hadde også kjøpt inn i bieknapper som jeg skulle bruke til den. Mangla dog en knapp og fikk ikke tak i flere så da brukte jeg noen andre knapper. Litt morsomt da:-)

  SvarSlett
 4. Så skjønn! Kjepp og kosefille på plass, så søtt:)
  Dressen var helt nydelig, morsomme farger:)

  SvarSlett
 5. Så fin den ble! De fargene og bieknappene;herlig! Og eieren av dressen er jo bare helt nydelig♥
  Takk for flott inspirasjon!☺

  SvarSlett
 6. Så utrolig nydelig! Jeg må strikke en slik nøstebarndress jeg også:)

  SvarSlett
 7. Kjempefin! Kan man kjøpe oppskriften alene, eller er den i en bok fra Nøstebarn?

  SvarSlett