mandag 6. desember 2010

Julekalender

Ser at de fleste bloggerne her viser fram bilder av julekalenderne sine. Og jeg kan jo ikke være dårligere. Viser derfor fram min og mannens kalender. Vi kjøper tolv gaver hver og henger opp slik at vi får gave annenhver dag fram mot jul. I dag var det min tur, og mannen hadde laget et gavekort på middag med show på Wallmanns salonger. Dit har jeg lenge hatt lyst til å gå og den 20. desember er dagen. Jeg gleder meg!

Selve kalenderen er den mannen hadde da han var liten. Den er hjemmelaget og skikkelig upraktisk. Tallene går fra 1 til 12 på den ene siden og fra 13 til 24 på den andre siden - det betyr at når vi kommer til den 12. så tipper hele kalenderen! Det er derfor mange av gavene ligger på gulvet med en laaaang tråd opp til riktig tall. Planen har lenge vært å lage en ny, men desember kommer like brått på hvert år... Kanskje 2011 er året...?

1 kommentar:

  1. Bloggen din va enkel og litt morsom, æ skal legge deg inn som link for æ like å se ka folk strikke! Æ brukte forresten 2 år og 5 mnd på å strikke opp lageret! Men æ klarte det! Strikka MYE gaver, utfordre dæ til å klare målet ditt før 2012! :-)
    Mayen

    SvarSlett