onsdag 21. november 2012

Dejligt å være norsk i København

I helgen var lillegutt på sin første utenlandstur sammen med mamman og pappan!
Sammen med et vennepar var vi på minicruise til København. Det var deilig! Litt fri fra den (noe) ensformige permisjonshverdagen. Deilig mat, shopping, snill gutt som sove hele (!!) natta og kvalitetstid med familien min og gode venner!

Vi måtte selvfølgelig legge igjen litt penger på Sommerfuglen, en fantastisk garnbutikk bare et steinkast fra Strøget. B kjøpte seg garn til en skappelgenser, og de var (heldigvis) utsolgt for den burgunderrøde fargen jeg falt for, hvis ikke kunne posen min blitt enda fullere ;)

Dette er hva som ble med hjem; to hekle-babytøy-bøker, et nøste hjertgarn i nydelige blåfarger og en inspirasjonspakke med tynt ullgarn i grå-grønn-lilla nyanser. De hadde mange slike inspirasjonspakker, og det var skikkelig vanskelig å bestemme seg for kun en. Men jeg har nettopp ryddet i garnlageret og fått en liten oppvekker ift innholdet, så best å ikke fylle opp alt for mye...

Heklebøker med babytøy er ikke så lett å få tak i. Disse to hadde jeg sett meg ut på forhånd og var egentlig hovedgrunnen til at jeg tok turen innom sommerfuglen. Gleder meg til å sette igang med prosjekter fra disse.

Det er deilig å være norsk i Danmark!

1 kommentar: