lørdag 25. januar 2014

Januarstrikk
Mønster: Baby undertrøye fra boka "Strikk til Nøstebarn"
Garn: Bomull/ull-blanding fra Mor Aase
Pinne: 4
Vekt: 108 gram


Så langt i januar har jeg strikket disse to prosjektene. Trengte noen små, kjappe prosjekter som ble fort ferdig, siden det som ellers er på pinnene er ganske stort og drygt.

Nøstebarnvesten er strikket i et bomull-ull-blandingsgarn som har vært lagergarn en stund.*klapp-på-skuldern* Tanken var en gang at det skulle bli uglegenser ut av det, men nå hadde det ligget så lenge at jeg tenkte det var greit å få strikket opp litt av det. Det er mer igjen, men det skal få godgjøre seg litt til.

Lillegutt har dilla på fly om dagen, så mor bestilte flyknapper fra ebay - noe som ble SVÆRT godt mottatt.


Mønster: Rillestrikkede votter, Nøstebarn
Garn: Silja fra Gjestal
Pinne: 3,5
Vekt: 45 gram

Votter er forbruksvare i barnehagen. De er så små og de blir bare borte, hvertfall en i paret.. Dette er det tredje paret jeg strikker av denne votteoppskriften, og jeg digger de! De er kjappe å strikke (jeg strikker en vott på en kveld og jeg er ingen rask strikker) og de stitter fint på barnehender. Lillegutt har fobi mot "polvotter", så ullvotter er et must og disse er en favoritt. Og i multifarget garn ble de riktig så fargerike og flotte. Fornøyd jeg!

Nå ventestrikker jeg videre på mitt gigantiske egoprosjekt (som har igjen ca. 20 cm *vil-bli-ferdig*), mens jeg venter på at min lokale garnbutikk skal få inn igjen "babystrik på pinde 3". Jeg har forelsket meg i en jakke der, som vil være perfekt til min gravide svigerinnes kommende baby.

4 kommentarer:

 1. Flott vest! Denne er en god slager. Moro knapper som passer fint til en søt liten gutt:)

  SvarSlett
 2. Den vesten og vottene er supre! Jeg har strikkrt flere av begge;)
  Kule knapper du har valgt på vesten, midt i blinken til en flyinteressert gutt!:)

  SvarSlett
 3. Kule votter i mange fargar! Eg har også strikka temmeleg mange par av desse vottane, og dei er favorittar hos oss også!

  SvarSlett
 4. Supert plagg disse vestene, altså:) og fint med flyknapper!

  SvarSlett