tirsdag 17. mars 2015

Babynest

I dag har jeg sydd et rede/babynest til lillesøster. Slike reder har blitt veldig populært det siste året. Da sønnen ble født for tre år siden var det ikke noe snakk om slike. Men nå har et par venninner skrytt så fælt av sine, så dette måtte jeg ha/lage. Oppskrift fant jeg ved å google og stoffet er et billig sengesett fra jysk. Fyllet er to billige puter, også fra jysk. Resten hadde jeg på lager, så totalt har redet kostet meg rundt 200 kr. I motsetning til å kjøpe, som koster mellom 700 og 1000 kr.

Det var ikke vanskelig å sy, men litt knot var det å få båndene fint på. Det gikk tilslutt. Satser på at dette blir godt brukt.

Jeg har mye stoff igjen, så det blir nok en oppbevaringspose og noen sengetøy også.

Har du hatt et sånt nest til ditt/dine barn? Var det en god investering?

5 kommentarer:

 1. Det var flott! Jeg hørte om slike ifjor, da tvillingene ble født for 6 år siden var der ikke slikt! En moderne favoritt!

  SvarSlett
 2. Kjempefint! Jeg har en til lillebror, og vi brukte det hele tiden i starten. Nå bruker han det sjeldnere, men liker godt å ligge der fortsatt, selv om det begynner å bli litt lite for han som er 7 mnd..:)

  SvarSlett
 3. Så fint rede! De ser skikkelig deilige ut, disse mjuke, tette soveplassene, men jeg rakk aldri å skaffe et nest til mine barn. Da jeg fikk første, var det hengevogge som gjalt.
  Så kjekt å kunne sy selv - liker fargevalget ditt kjempegodt!

  SvarSlett
 4. Kjempefint!:) Så flink du er til å sy! Skjønner godt at de små koser seg i disse redene altså:)

  SvarSlett
 5. Kjempe fint:) Har sydd meg sånn jeg også, men har laget det litt bredere. Det er nemlig tvillinger i vente her, og tenker de skal få ligge sammen. Hvordan det er i bruk vet jeg ikke enda, men håper på at det blir godt likt av gutta:)
  God helg:)

  SvarSlett