mandag 23. mars 2015

Planer og sånn..

Sykemelding, sofaligging og nettshopping = mange garnnøster i posten...

Det går hardt utover lommeboka å være sykemeldt og dårlig i så lang tid som det jeg har vært nå. Ikke si det til mannen min, men garnlageret har økt med nesten 50 nøster siden jul...

Og jeg har planene klare for (nesten) alle nøstene. Her er det kommende t-skjorte i bomull, kjappstrikka drakt, ballongbukser, shortser, hentesett, kragetopp og mye annet fint! Sykemelding gir jo også mye strikketid, så jeg regner med å få mye av dette ferdig (etterhvert).

Men nå tror jeg jammen jeg må innføre shoppestopp på garnfronten en stund fremover.

6 kommentarer:

 1. Hehe så herlig med mye garn! Jeg har kjøpt noen kilo selv så skal vel ikke le så høyt ;) Lykke til med strikking og god bedring :)

  SvarSlett
 2. Her har du mye å kose deg med! Strikking er jo terapi ;)

  SvarSlett
 3. Hehe, sånn har det vært her også, men nå er bremsene på. Og ja, det er viktig at den andre ansvarlige voksne i huset ikke får full innsikt ;D

  SvarSlett
 4. Å,huff da! Det kan bli dyrt å la seg friste på nett. Men det blir nok mange fine plagg og gode strikkestunder! Lykke til.

  SvarSlett
 5. Haha, høres ut som meg det! Garnlageret mitt er også økt en del i det siste..man skulle jo bare kunne strikke like raskt;) Lageret mitt har også mye som en gang hadde en plan..men så kommer jo nye planer og idéer;)
  Blir spennende å se hva du tryller frem!

  SvarSlett
 6. Så mye spennende garn! Gleder meg til å se hva som dukker opp av ferdige prosjekter framover;-) Kos deg med garnet og god bedring!:-)

  SvarSlett