søndag 17. april 2016

Pågående prosjekter

Småbarnsfella har innhentet meg. Og jeg har ikke begynt å jobbe engang. For øyeblikket er det ingenting som blir ferdigstilt her hjemme, hvertfall ikke på strikkefronten. Tide for å sitte ved siden av babygymen med en gurglende baby under er definitivt forbi! Det er ikke mye strikketid her i gården så lenge frøken 11 måneder er våken! Hun er virkelig høyt og lavt, og ulikt storebror skal alt puttes i munnen. Og hun slipper taket i bordet før hun har balansen til å stå... I det hele tatt så er hun en håndfull, en strålende blid håndfull, men likevel..

Det skorter ikke på prosjekter da! Jeg har hele seks mer eller mindre pågående prosjekter, pluss et nesten ferdigstilt som bare mangler knapper og montering. Jeg har bestemt meg for at slutten av april er fedigstillelsens tid (*krysser fingrene*) og håper på å få ferdig minst to prosjekter. Klarer jeg det, så står mai i restegarnets tegn.

Ønsk meg lykke til!!

1 kommentar:

  1. Ja da har du nok å henge fingrene i! 11 mnd er en aktiv alder;) Men så herlig da!!:)
    Nå ble jeg inspirert til å lage et innlegg med pågående prosjekter. Kanskje man da lettere får lyst til å gjøre neo ferdig.... Jeg heier på deg! Og ser frem til innlegg med ferdige strikkeplagg:)

    SvarSlett