mandag 9. august 2010

Jeg ble ferdig!

Jeg strikket og strikket for å få dette sjalet ferdig til helgens bryllup i Ålesund.

Onsdag kveld kom jeg ikke i seng før godt over midnatt.

Og torsdag strikket jeg siste bit og felte av i bilen på vei oppover.

Sjalet ble blokket fredag, på treningsmatten til onkelen til min mann, og tørket akkurat tidsnok til formiddagsbryllup på lørdag. Ålesund bød på vestlandssommer - typisk vær for et lett sjal (hvertfall for en frysepinn som meg). Perfekt!

Sjalet er strikket av Drops alpakka etter denne oppskriften. Det veier i underkant av 250 gram, dvs 4,5 nøster. Etter oppskriften skulle det vært fire rader med mønster nederst, men etter to orket jeg ikke fler. Jeg strikket den minste oppskriften, men sjalet ble mer enn stort nok.
Det er første gang jeg har strikket noe med hullmønster. Jeg tuklet endel i starten, men når jeg først kom i gang, gikk det forsåvidt fort og greit. Tror det skal bli flere sjal etterhvert.
Jeg noterer 250 gram fratrekk i lageret. 8050 - 250 = 7800 gram.


1 kommentar:

  1. Hei! Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Nå ble jammen jeg også oppmerksom på en ny og inspirerende blogg, og kan med glede legge meg som følger av bloggen din via bloglovin' :) Ønsker deg en fin tirsdagskveld, og bøyer meg i støvet for dette nydelige sjalet du har strikket!

    SvarSlett