mandag 30. mai 2011

Deilige dager i N.Y.

Da er uken i New York over..desverre.. Vi hadde noen fantastiske dager med nydelig vær og masse opplevelser. Det ble litt garnshopping i New York også. Jeg var en tur innom butikken Purl i Soho. Fantastisk butikk! Anbefaler et besøk dit, hvis du er i nærheten. (Tips: Purl er en kort gåtur unna Magnolia Bakery (sett i Sex og singelliv) som selger de mest fantastiske muffins!)

Fra Purl ble det med to hesper lyserosa baby alpaca fra Blue Sky Alpacas, tre hesper merinoull fra Koigu Wool (lysegrå, gråmelert og lillamelert) og en bunt bomull/bambus med morsomme fargeskift fra Be Sweet.

Vi var i tillegg innom hobbybutikken Michals. Et hobbyvarehus på størrelse med Coop Obs og et himmelriket for hobbyentusiaster (som er vant til små pandurobutikker). For å si det sånn; mannen var glad for at han hadde lastet ned noen sopranosepisoder til Iphonen! Jeg handlet med meg åtte nøster Suger'n Cream bomullsgarn i ulike farger, tre nøster Superwash Merino Cashmere og en god haug med annet hobbyutstyr.

Det ble ikke tid til alt for mye strikking i New York (det er jo så utrolig mye annet å gjøre). Men vi hadde en slapp dag i Central Park den ene dagen, og da fikk strikketøyet lufte seg litt.

Ellers kan jeg melde om at bambuspinner gikk lekende lett gjennom sikkerhetskontrollen både her i landet og i USA (selv med "nakenscanner" og sure sikkerhetsvakter - jeg skjønner ikke hvorfor sånne sikkerhetsvakter alltid må være så sure?). Fint å ha noe å gjøre både på lange flyturer og ved venting på flyplasser. PS! Metall heklenål gikk også fint!

2 kommentarer:

 1. høres ut som en flott tur, vi skal til NY i oktober, så jeg lagrer tipsene i bakhodet:)

  ha ei flott uke!:)

  SvarSlett
 2. Ah, høres aldeles herlig ut med New York tur :)
  Hihi, bra at mannen hadde noe å gjøre mens du shoppet ;) (takk for tips!)

  Mye snop du har funnet deg og :)

  Ha en fin kveld
  klem

  SvarSlett