lørdag 31. desember 2011

Årskavalkade 2011

I år som i fjor kommer her et statistisk innlegg om årets strikke- og hekleprosjekter. 2011 har ikke vært et like produktivt år som 2010. I år har jeg ferdigstilt 20 prosjekter, mot 25 i fjor. Noen av årets prosjekter har vært litt større enn fjorårets, så jeg "skylder" på det..

Det er mest strikking det går i, selv om jeg egentlig er veldig glad i å hekle..

Jeg hadde som et av mine nyttårsforsett for 2011 å strikke fra lageret, og det ser jo ut til å ha gått ganske så bra. Totalt 12 av 20 prosjekter er blitt produsert med lagergarn. Men jeg syns ikke lageret har minket noe særlig av den grunn..

Mye forskjellig har blitt produsert. Luer, sjal og babyting tar hoveddelen av kaka i år igjen..

Mest har blitt produsert til meg selv ser jeg (det var da egoistisk..), og over halvparten av det som er produsert er blitt i vår lille familie, inkludert et par ting til Knøttet nå på slutten av året. Tipper at Knøttet tar hoveddelen av kaka i 2012..

Januar seiler opp som den absolutt mest produktive måneden. Januar i år var kald og da var det stort behov for luer og skjerf i ull. Slutten av året har vært lite produktiv, det skyldes delt et stort babyteppe-prosjekt og delt at formen har vært litt sjaber i høst pga graviditeten..

Hvit/beige har vært årets farge. Det har vært endel i kobinasjon med andre farger, men også alene. Jeg tipper blått blir farger for 2012 ;)

Dette blir årets siste innlegg, derfor ønsker jeg alle lesere et riktig godt nytt år!! Vi sees i 2012!

6 kommentarer:

 1. Dette var stilig og interessant oversikt! Skikkelig lurt å vise på denne måten :)

  SvarSlett
 2. Så gøy med statistikker :)
  Tipper også det kommer mye blått på pinnene den neste tiden for deg ;)

  Ønsker deg ett riktig godt nyttår! Så blogges vi i 2012 :)

  Stor klem ♥

  SvarSlett
 3. Morsomt å se statistikken din, og du har jo laget masse! Håper gravidformen snart er bedre, sånn at du kan sette i gang alle de blå, beige, brune, turkise og grønne prosjektene! ;)

  SvarSlett
 4. Dette var jo en bra statistikk! Ønsker deg et riktig godt nytt år!

  SvarSlett
 5. Morsomt å se produksjonen satt i en statestikk. Mye har det blitt. Ønsker deg et godt nytt år

  SvarSlett
 6. Det har da blitt produsert en del, ser jeg! Godt nytt år, og gratulerer med lillegutteknøttet i magen - gleder meg til å se alt han skal få av varmt tøy :)

  SvarSlett