mandag 30. januar 2012

Hobbyrom.. en drøm..

 Mannen og jeg bor for tiden hjemme i kjelleren hos mamma og pappa. Det pusses opp bader i borettslaget vårt og vi nyter derfor gjestfrihet hos mine foreldre. En annen ting vi nyter er mamma og pappas hobbyrom (de har hvert sitt til og med!). Å ha et sted hvor symaskina mi kan stå fremme til enhver tid har gjort at  kreativiteten kommer strømmende. Jeg ønsker meg mitt eget hobbyrom!

Vi er for tiden i en håper-å-kjøpe-noe-større-periode (som har vart siden mai 2011!). Mitt største ønske for et nytt hus/ny leilighet er et hobbyrom, men drømmehuset lar vente på seg...

 Denne buksen er sydd med mønster, babycord, knapper og symerke fra Stoff og Stil, og er det første babyplagget jeg noensinne har produsert. Buksen er sydd i str. 68 og kommer til å bli perfekt til sensommeren.

 Å sy babytøy var kjempegøy og gikk utrolig fort! Etter at denne ble ferdigstilt har jeg sydd en dress til og er i ferd med å klippe til dress nr. 2 (bilder kommer etterhvert). Mamma og jeg har også et annet kjempeprosjekt på trappene - det involverer min pappas gamle leketeppe - og jeg gleder meg til å vise dere det etterhvert. Men ha tålmodighet, slike ting har en tendens til å ta litt tid...

Jeg har også sydd noen smokksnorer og en pose til små babyting. Tenker meg at det er praktisk å ha når man får baby. Dere som har babyerfaring: Hva annet er praktisk å ha som man kan sy selv?

3 kommentarer:

 1. Så fine ting du syr! Morsomt å kunne sy ting man virkelig trenger :)

  En liten pose/mappe til bleier, eventuelt krem + sånn liten pakke med engangs-servietter er VELDIG kjekt å ha.

  Lykke til med jakt etter større plass og hobbyrom! :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så fine ting, og så kjekt med hobbyrom! Det har mamma også, og jeg er selvfølgelig misunnelig... Jeg har sydd noen lappetepper med fleecebakside, de har vi brukt mye! Kjekt å ha med til å legge under ved utestelling, eller bare til å leke på når vi er på besøk hos noen som ikke har lekematte på gulvet. Ellers har jeg sydd trekk til stolpute fra Ikea, det er noe av det mest praktiske vi har hatt i hus, som bare kan tørke av når den blir grisete.

  Mange syr siklesmekker, det har ikke jeg forsøkt meg på, men det skulle jo være kjekt det også? Kos def med syingen, og lykke til i bedre-plass-jakten! Vi har bare holdt på siden september, vi... ;)

  SvarSlett
 3. Hobbyrom er et "must"! Vi har hvert sitt kontor/arbeidsrom og det er helt himmelsk å bare lukke døra for rotet når vi får besøk eller går ut, ingen rydding mellom de kreative periodene..

  SvarSlett