onsdag 11. januar 2012

Mykeste myke

Mønster: Mykeste myke jakke fra boka "Myk start"
Garn: Pickles Cashmerino Silk
Pinne: 3,5
Vekt: ca. 120 gram

Endelig er denne myke jakken ferdig. Det var litt knot i starten med flettemønsteret, men jeg kom inn i det etterhvert. Og dette garnet er noe av det mykeste jeg har kjent, så jakken fortjener virkelig navnet sitt! Desverre så delte garnet seg endel mens jeg strikket med det, så det er ingen vinner..

Jakken er strikket i bokens minste størrelse, men den ble stor, veldig stor - så på min lille gutt som kommer i mai tror jeg ikke den passer før til høsten. Jeg syns store størrelser er en gjenganger denne boken. Fem lyseblå knapper fra Drops liver jakken opp litt.

Formen er stigende nå etter nyttår, strikkelysten likeså. Nå er jeg snart halvveis i mini, og mange fler prosjekter står for tur..

7 kommentarer:

 1. Den er nydelig! Vil du ikke vise flere bilder av hele? ;) Jeg er nysgjerrig på å se mer, he he :)

  SvarSlett
 2. Nydelig jakke! Supert knappevalg, det må jeg bare si :)

  SvarSlett
 3. Nydelig jakke, og hvilke supersøte knapper .-)

  SvarSlett
 4. Den jakken er nydelig! Og veldig søte knapper, har ikke fått med meg at Drops har knapper..

  Gleder meg til å se Mini

  Klem

  SvarSlett
 5. Den jakken er masse arbeid! og om du har strikket den som oppskrifta er det jo utrolig mye montering også...? (Jeg tror min endte som en ufo med smådeler fordelt på flere garnkurver;-)

  Men at den er søt... helt nydelig!

  Et lite tips til jakke som ikke er spesielt stor, er hentesett jakken fra nøstebarn... Deilig å bruke i starten, og vokser nesten med babyen en stund siden det er raglanfelling:-)

  God søndag!!

  SvarSlett
 6. Den var helt nydelig den jakka! Må nok på min strikkeliste den også...:)

  SvarSlett
 7. Utrolig fin jakke og herlige farger. Dette var en koselig bloggoppdagelse. Du lager masse fint. Gleder meg til å følge med videre. Ha en fortsatt fin dag. :)

  SvarSlett