mandag 29. oktober 2012

Hjemmestrikkede gaver

 Lillegutt har vært heldig og fått masse fine hjemmestrikkede gaver. Denne flotte setesdagkofta har en gammel nabo strikket til han. Både jeg og lillegutt digger å bruke den.

 Her har super-oldemor slått til igjen og strikket dette nydelige settet i merinoull. Dette fikk lillegutt til dåpen. Det er enda litt stort, men vi gleder oss til å ta det i bruk, for ikke bare er det fint, det er skikkelig mykt også!


Denne mariusdressen har en kollega av mamma strikket til lillegutt på bestilling fra meg. Den er strikket i tynn alpakka og må ha vært et kjempeprosjekt! Vi bruker den hver gang vi skal ut på tur med bilsete eller vogn. Den er praktisk og superfin!

Jeg digger å få hjemmestrikkede gaver, spesielt de med mønsterstrikk, for det har jeg ikke turt å prøve meg på selv enda. For å si det sånn; det gjør ingenting at snøen har kommet til Oslo i dag.

8 kommentarer:

 1. Nydelige plagg!!
  Lillegutt er heldig♥
  Skjønner godt at du digger disse gavene.
  Kos dere☺

  SvarSlett
 2. Strikkegaver er gull! Og muligens ekstra mye til oss strikkere, vi vet hvor mye jobb som ligger bak.

  SvarSlett
 3. Så heldig dere er! Mange fine plagg som vil varme lenge! :)

  SvarSlett
 4. Heldige du er som får so masse fint.

  SvarSlett
 5. Så fine plagg! Heldige dere er:)

  SvarSlett
 6. Strikkede gaver er bare så fint å få! Har erfart at mange ikke gir strikkede plagg til mine barn, sikkert siden jeg strikker selv. Det er litt synd, for jeg setter veldig pris på det :)
  Den kofta er bare så fin! har planer om setedal eller fana i rødt til frøkna mi :)

  SvarSlett
 7. Så mye fint! Skjønn liten gutt også! :)

  SvarSlett