onsdag 20. februar 2013

Bling rundt halsen

Mønster: utgangspunkt i halsen til Marthe Helgetun
Garn: Eco-alpakka fra Viking og Paljett fra Det sorte får
Vekt: ca. 250 gram
Pinne: 6

Noen prosjekter sniker i strikkekøen. Dette var et sånt prosjekt.
På slutten av teppet til lillegutt gikk jeg tom for hvitt garn og måtte ut å handle mer. Da jeg var på butikken falt jeg pladask for dette fluffy paljettgarnet. Normalt er jeg ikke fan av fluffy mohairgarn, men butikken hadde strikket et sjal til utstilling, og paljettene ga en nydelig, subtilt preg av luksus, så tre nøster bare måtte få bli med hjem.

Disse nøstene ble årets fjerde garnsmell. Hvor ble det av garnsmell #3, tenker du? Joda, den kommer. Også den med litt bling - sammenheng...neehei...? Skal strikke litt av det garnet i vinterferien nå, så forhåpentligvis kommer det bilde om ikke så lenge..


Da blingnøstene var kommet vel hjem, tikket det inn en sms-invitasjon til bursdag og jeg så mitt snitt til igjen å skulke på høstgenseren. To nøster øko-alpakka fra lageret og nesten to nøster bling ble i løpet av tre dager til en perfekt bursdagspresang til ei venninne.

Jeg ble veldig fornøyd, og det håper jeg venninnen min også ble. Så fornøyd blejeg faktisk at jeg leker med tanken på å strikke en hals til meg selv også. Men jeg tror det måbli med tanken (hvertfall denne sesongen), har så mange andre prosjekter på gang!

2 kommentarer:

 1. Kjempelekker! Fikk også lyst på en slik :) Så ut som det var akkurat passe mye 'bling' ;)

  Ha ei flott uke
  Klem

  SvarSlett
 2. Åååå så fin!!
  Jeg har lyst på garn med bling, tenker å strikke en lue... Kanskje dette er garnet jeg skal gå for...?

  Heldig den venninnen din altså!☺

  SvarSlett