fredag 15. februar 2013

Før og etter

ADVARSEL: Dette innlegget inneholder ikke spor av strikkerelatert innhold. Det det inneholder er derimot en drøss av bilder fra barnerom og soverom før og etter oppussing.

 Dette er lillegutt sitt rom etter oppussingen. Foreløpig bruker han det jo bare til å sove i, så det er ikke så mye leker her enda, men det kommer nok.

Her inne er alt gjort; vegger og tak er malt, nytt gulv er lagt dør er byttet ut (på 60-70 tallet da huset var nytt var det så populært med plast dørkarmer. Det er jo fryktelig med tanke på brannsikkerhet, så døra måtte bare skiftes.), nye lister og nytt garderobeskap.

 Interiørmessig tok jeg utgangspunkt i gardinene (fra ikea, som du ser best på det øverste bildet). Sterke, fine farger som passer flott på et barnerom syns jeg. Denne lyslenken fra Happylights måtte jeg bare ha, og det lenge før vi startet på oppussingen, men den passet jo fint inn likevel.

 Over senga henger uroen jeg laget før lillegutt ble født, han digger den enda. Sengesettet har jeg sydd av et ekstra sett gardiner. Ikea hadde ikke sengesett tilhørende gardinene, og det syns jeg at jeg måtte ha.
Over kommoden har jeg laget et bilde av en utklippet figur fra restestoffet.

 Dette syns jeg ble veldig fint! På motstående vegg for senga, har jeg malt skyer på veggen og hengt opp noen bildelister. Fant ideen på en blogg for noen måneder siden, men sparte desverre kun på bildet og ikke adressen.

Det er rart å tenke på at dette var utgangspunktet..

 To kjappe bilder fra soverommet vårt også.
 Det har jeg forsåvidt blogget litt om før, men jeg gjør det igjen jeg..
Her har jeg endelig fått det rolige, lyse soverommet jeg har drømt om lenge. Og med et massivt garderobeskap fra ikea!

 Sengegavlen har jeg laget selv og tapeten bak senga elsker jeg! Den er fra tapethuset.dk.
Ikke det letteste å se, men i vinduet har jeg laget en superenkel roll-up-gardin, egentlig mest for å skjule rullegardina når den er rullet opp.

Og slik så soverommet vårt ut før oppussingen.

2 kommentarer:

 1. Strikkerelatert eller ikke, jeg ble hvertfall superinspirert! For ett aldeles nydelig barnerom! ♥ Elsker de skarpe fargene mot det hvite, elsker skyene du har malt... Og det heklateppet i forrige innlegg var som skapt, herlig! :) Kanskje det går an å hekle en farget bred kant rundt hele for å få det litt større om du ønsket det?

  Takk for inspirasjon! Fikk jaggu lyst å kjøpe maling i dag, hihi ;)

  Ha ei flott helg
  Klem

  SvarSlett
 2. Wow, for en forandring!! Det er jo nesten helt vanvittig, særlig på barnerommet. Veldig stilig, og du/dere har valgt så mange fine ting. Jeg ble også inspirert! :)

  SvarSlett