søndag 23. mars 2014

På pinnene i mars

Jeg har alt for mye på pinnene om dagen, og da blir ingenting ferdig. Altså ingenting å blogge om... Så istedenfor å blogge ferdige plagg, viser jeg heller fram det som er på pinnene om dagen.
 
 
Strikkejakke fra boka "Babystrik på pinde 3-3,5" til et kommende tantebarn. Morsomt prosjekt som ikke har vært på pinnene mer enn et par uker. Gode muligheter for at dette blir ferdig før jenta blir født.

 
Barselgaveprosjekt nr. 2 er dette heklede teppet som også skulle være mitt bidrag i "regnbuefebruar". Februar er over og babyen er snart en måned allerede, men vi skal på barselbesøk på tisdag, så jeg satser på å få det ferdig.


Innfallsprosjekt; blir kanskje en puff etter hvert.Tjukt garn og veldig tjukk heklekrok, går fort, men blir ikke helt som jeg hadde tenkt meg, så godt mulig det blir rekket opp..

 
Nøstebarngenser til lillegutt i Shetland soft fra Malsen og mor. Morsomt prosjekt som gikk fort mens det var OL på tv. For tiden på vent ettersom babyjakken over har tatt ledelsen. Mangler egentlig bare å sette innpå siste ermet og strikke raglanen.

 
Tjukk genser til mannen som lissom skulle bli julegave. Det ble det ikke, men kanskje til jul 2014? Veldig kjedelig bol, mønsteret begynner ikke før å¨bærestykket. Dessuten er garnet stift og trått å strikke med..

 
Det evige genserprosjektet mitt; Klar for høst-genser fra Pickles i Eco alpaca fra Viking. Mangler kanskje fire fellinger i raglanen og halskant før den er ferdig, men jeg var så dum å prøve den, og det er et telt, så motivasjonen er helt borte.
 
Dette er mine pågående strikke/hekle-prosjekter for tiden. Jeg lover å komme sterkere tilbake hvis/når noe blir ferdig :-)

4 kommentarer:

 1. Mange fine ting du har på pinnene! Kjenner meg igjen i å ha mange ting på pinnene og ingenting som blir ferdig, gitt!

  SvarSlett
 2. Her var det mye fint!:) Gleder meg til å se det ferdig. Jeg heier på deg!:)

  SvarSlett
 3. Godt å se det ikke bare er jeg som har mye på pinnene! :P

  SvarSlett
 4. Her var det mange prosjekter på gang, gleder meg til å se de ferdige:)

  SvarSlett