fredag 20. februar 2015

Smillas kjole


Mønster: Smillas kjole fra heftet "All you knit is love"
Garn: Silkeull fra Nøstebarn
Pinne: 3
Vekt: 51 gram
Størrelse: 6 mnd

Noen ganger kommer man over en oppskrift og da kan planer være planer... Dette var en sånn gang. Jeg fikk heftet "All you knit is love" i en forsinket julegave fra mann og sønn, og ballongbuksene var grunnen til at jeg ønsket meg akkurat det heftet. Da jeg bladde gjennom heftet, fanget denne kjolen oppmerksomheten min og før jeg visste ordet av det var den på pinnene. Den gikk kjapt å strikke. Det er mye vrangstrikk, men jeg var så spent på resultatet at jeg klarte ikke legge pinnene fra meg (det er noe annet enn den ribbuksen i str 4 år jeg har på pinnene nå. Snakk om kjedelig arbeid, to rett, to vrang, to rett, to vrang... Blæh!)


Dette bildet ville ikke snu seg denne gangen... rart!
Silkeullen fra Nøstebarn var deilig å strikke med. Litt tynnere enn hva jeg vanligvis liker, men igjen, prosjektet drev meg framover kjapt. Garnet ble kjøpt hos Nøstebarn på Bjørlsen i romjula på vei hjem etter ultralyden som viste at det var en liten tulle i magen. Og ja, jeg kjøpte garn til ballongbuksene samtidig.

6 kommentarer:

 1. Så nydelig! Denne modellen er kjempe fin :) Gratulerer med en tulle i magen!

  SvarSlett
 2. Kjempefin! Har sett på den selv, men det er disse vrangmaskene da.... Så stas med en liten tulle♡

  SvarSlett
 3. Så fin kjole! Har dette fine heftet selv, det er så mye fint i det. Gratulerer med den lille i magen :)

  SvarSlett
 4. Det var en herlig kjole du har strikket!

  SvarSlett
 5. Nommin, utrolig søt! Virker som litt av et stykke arbeid med alle vrangmaskene, men bra det gikk radig unna likevel :-)

  SvarSlett