lørdag 2. mai 2015

Velkommen

Mønster: Rompersett fra "Strikk til smårollinger", Lue fra "Strikk til nøstebarn" og sokker fra "Myk start"
Garn: Baby alpakka silk, Drops
Pinne: 2,5 og 3
Vekt: (kommer)
Størrelse: nyfødt (men det ser litt stort ut)

Det er blitt mai og jeg ønsker den hjertelig velkommen! Mai er terminmåneden min og jeg gleder meg vilt til å ønske tulla i magen Velkommen til verden en gang i løpet av de neste ukene. Dette har vært et langt og strevsomt svangerskap og jeg ser virkelig fram til å gå over i en ny fase i livet, tobarnsmor-fasen. Det blir spennende (og litt skummelt)!

Tulla skal hentes hjem fra sykehuset i dette settet. Det har allerede vært ferdig et par uker og ligger nå vasket og klart i sykehusbagen.
Settet gikk ganske kjapt å strikke (det er jo ikke store saken). Oppskriftene i smårolling-boka er litt klønete skrevet syns jeg, og jeg gjorde noen små endringer. Blant annet strikket jeg inn knapphull på jakka underveis, istedenfor å hekle de på tilslutt. Lue og sokker er strikket akkurat som oppskriften. Kokosknapper fra Ebay gjorde at settet ikke ble for søtt.

Jeg syns settet ser litt stort ut, hvertfall når jeg sammenligner med en body i str 50. Jeg strikket i silkealpakka som er et nydelig garn, men det strekker seg nok litt mer enn babyull eller vanlig alpakka ville gjort. Det utgjør nok litt på størrelsen, men dette er nok stort uansett. Jeg endte faktisk med å klippe av selene ca 8 cm! Tulla kommer nok til å svømme i dette hjem fra sykehuset, men det er jo fint at det kan brukes mer enn en gang.

Nå venter vi bare i spenning på å se når tulla finner på å melde sin ankomst. Selve termindatoen er ca 3 uker unna, så det kan enda drøye litt.

7 kommentarer:

 1. Kjempe søte klær til frøken din :) Lykke til med innspurten!

  SvarSlett
 2. Nydelig hentesett du har strikket til jenta di! Lykke til med den spennende tiden fremover :)

  SvarSlett
 3. Så herlig og masse lykke til!

  SvarSlett
 4. Så søtt hentesett til ei lita tulle! Lykke til med det som er i vente! :)

  SvarSlett
 5. Nydelig! Og for en herlig farge♡
  Lykke til♡

  SvarSlett
 6. Kjempefint sett! Og veldig fin farge! Masse lykke til med innspurt, fødsel og en ny tilværelse!

  SvarSlett
 7. Kjempefint sett! Og veldig fin farge! Masse lykke til med innspurt, fødsel og en ny tilværelse!

  SvarSlett