onsdag 22. september 2010

Det begynner å bli kaldt..

..og jeg har tatt konsekvensene og kjøpt meg et par skikkelig tykke, varme gensere. Jeg har også funnet fram vintertøyet fra i fjor og på pinnene for øyeblikket befinner det seg en varm hals i alpakkagarn.

I forrige uke var jeg på kurs i sentrum. Jeg kunne ikke dy meg og stakk selvfølgelig nesa innom mangobutikken etter endt kursdag. Mango har så mye fint! De har akkurat min stil - enkelt og elegant, med noen plagg med ekstra detaljer. Jeg kunne tatt hele butikken med meg hjem.

Uansett, så falt jeg hvertfall pladask for denne flotte genseren:

Jeg falt for enkelheten og så for meg hvordan denne kunne passe både til jobb og hjemme. Men så tenkte jeg som så; "Dette kan da ikke være allverdens å strikke selv, og jeg har jo lenge hatt lyst til å strikke noe i økoalpakkaen til Viking. Kanskje dette kan være prosjektet?"

Så da er spørsmålet, kjære lesere; Kan noen tipse meg om et mønster på en lignende genser? Jeg fant ikke noe som lignet så veldig på drops, og der stopper for det meste mine "søke-etter-oppskrift-på-nettet-kunnskaper". Tips mottas med takk!

Jeg minner også om dette innlegget. Fremdeles "plasser igjen". Vil du ha gave?

1 kommentar:

  1. Ja, denne genseren var vanvittig fin - hadde jeg og falt pladask for. Vet desverre ikke om noen oppskrifter som minner om denne, men jeg hadde gått inn på Raverly og tittet litt:)Lykke til i jakten!

    SvarSlett