søndag 12. september 2010

Sniktitt på stua..

Vi begynner å bli ferdig med oppussingen av stua, såjeg tenkte jeg kunne vise dere litt hvordan det er blitt... Jeg fant til slutt en veggfarge jeg likte. Det tok ni forsøk! Nå er det gardinene som er det store "uromomentet" - jeg aner ikke hva jeg vil ha!


Her har spisestuebordet fått ny plass. Vinduene er malt hvite og har fått nye plissegardiner, og vi har kjøpt noen nye Billy-bokhyller på Ikea.


En liten detalj: Nydelige roser fra mannen!

Sjenken er ikke ny, men har fått ny funksjon som tv-benk og spilloppbevaring.

Nye lamper fra Ikea lyser opp mørke kroker nå som det nærmer seg høst.

En detalj fra bokhyllen.
Over sofa'n har jeg krangla meg til en bildelist (mannen er ikke noe glad i sånt "tull"). Den gamle mor-datter lampen har fått et strøk hvitmaling og er så god som ny, eller hvertfall brukendes til jeg hvet hva jeg vil ha i stedet. Settekassen er et loppefunn. Jeg tenker også og strikke meg en rustikk pute i sofa'n..
Detalj fra bildelisten. Her skal jeg ha mange fine familiebilder etterhvert. Foreløpig er det mange tomme rammer. Jeg gleder meg til enkelt å kunne skifte ut bildene etter humør, årstid eller lyst..
Et lite stileben av levende lys som gir koselig stemning utover mørke høstkvelder.
Fortsatt fin søndagskveld alle sammen!

1 kommentar:

  1. Så lekkert dere har det! Bildelist er veldig flott ;) Kjenner godt til det med å ikke bli fornøyd med fargen på malingen...Får jeg lov å spørre hvilken farge du endte opp med?
    Ha en fin søndagskveld :)

    SvarSlett