torsdag 13. januar 2011

Hjemmestrikket gave

Da jeg kom hjem fra jobb i dag lå det en pakke i postkassen min. Jeg var nemlig så heldig da jeg giftet meg at jeg (blant annet) fikk en super strikkende sviger-mormor med på kjøpet og hun hadde strikket lange, flotte, sjokkrosa flette-ullsokker til meg. Min sviger-søster fikk like i en burgunderrød farge til jul og jeg sa at jeg ønsket meg sånne til bursdagen min. Jeg har ikke bursdag før i juli, men sviger-mormor syns visst jeg trengte de allerede nå. Og jeg som elsker ullsokker! Jeg er heldig jeg!

Sviger-mormor strikket et nydelig sjal tilmeg til jul også. Det kommer det bilde av til helgen. Jeg må bare ha litt ordentlig fotolys først. Et så flott sjal fortjener ordentlig fotolys!

Jeg har forresten fått en utfordring fra Gry-Anette med den flotte bloggen G-Anettes kreativiteter.
Utfordringen går ut på å fortelle følgende om meg selv:
  1. Fire tv-programmer jeg ser på: Jeg er en skikkelig tv-slave, så å bare nevne fire er ganske vanskelig, men jeg kan (nesten) ikke klare meg uten; One Tree Hill, Bones, How I met Your Mother (ser sammen med mannen) og Mentalist.
  2. Fire ting jeg har gjort i dag: Vært på seminar med jobben (veldig bra btw), ryddet bort julepynten (endelig!), strikket opp et nøste til på sjalet mitt (bare ett igjen!), ikke shoppet selv om jeg var innom på salget (70 % avslag!) på mango (flinke meg!).
  3. Fire ting på min ønskeliste: Ulldress fra Janus (egentlig alt av ull - jeg fryser lett), støler til bunadsbelte (jeg sparer, til nå har jeg seks), parkeringsplass (mye snø og gateparkering er dårlig kombo!) og sist men ikke minst: et langt og lykkelig liv sammen med min elskede (selvfølgelig).
  4. Fire ting jeg liker dårlig: Gjørme (evt. snøslaps), å måtte grave ut bilen når jeg skal på jobb om morgenen, å sove dårlig (men det skjer nesten aldri, jeg er et sovedyr av dimensjoner), å være kald (det skjer ofte, selv om jeg kler meg fra topp til tå i ull, gjerne fire lag + dunjakke!).

Siste del av utfordringen var å sende denne videre til fire nye, men jeg syns det ble vanskelig, siden jeg ser at mange allerede har svart på denne. Jeg legger den derfor "åpen" - hvis du føler for det er det bare å svare!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar