torsdag 22. mars 2012

FO: Babytøfler

Mønster: Babytøfler på to pinner fra boka Myk start (s. 39)
Garn: Babyull fra Gjestal
Pinne: 3
Vekt: 30 gram

Supersøte babybooties (digger ordet booties - det er lissom umiddelbart søtt!) strikket etter boka Myk start, som er en favorittbok innenfor babymønstre. Tøflene er strikket i restegarn etter minijakka. Den kan vel ikke akkurat kalles lagergarn når det aldri har vært innom lageret, men jeg føler meg likevel flink. Det er enda en del garn igjen, for 30 gram er jo ikke akkurat mange meterne. Jeg tenker kanskje det blir en liten djevellue også før jeg legger garnet i resteposen.

Leker med tanken på at disse tøflene, minijakken i forrige innlegg og en lue kan bli et alternativt hentesett. For selv om dette hentesettet fra Knøttets oldemor er helt nydelig, så er det kanskje litt jentete? Eller er det bare jeg som syns det?

Tøflene var hvertfall kjappe og enkle og strikke, og ble ferdig på to dager (en dag per tøffel). Er det noen som har erfaring med hvordan disse sitter på foten? Jeg tenker nemlig det kan bli flere av disse, men det er jo ikke noe vits hvis de faller av ved første spark. Da tar jeg heller imot tips om andre tøfler som sitter godt..

1 kommentar:

  1. Jeg liker denne oppskriften godt, min erfaring er at de sitter som et skudd på viltre babyføtter :)

    SvarSlett