onsdag 14. mars 2012

FO: Guttete sikk-sakk teppe

Mønster: Sikk-sakk teppe fra Drops
Garn: Gjestal babyull
Pinne: 3,5
Vekt: 210 gram
 Dette er tredje gang jeg hekler dette teppet. Har heklet det i jentefarger både her og her, og har ønsket meg å hekle det i guttefarger. Derfor passet det fint å kunne lage dette nå til Knøttet i magen. Dessuten ønsket jeg meg et enkelt hekleprosjekt å ta med på flyet til og fra Dublin.

Dette mønsteret er superenkelt, veldig morsomt og blir så dekorativt - kinderegg, rett og slett! Jeg ser ikke bort i fra at det kan bli enda flere slike tepper. (Eventuelle fremtidige gravide venninner - her ser dere hva som er i vente.)

Jeg har igjen brukt et av mine favorittgarn, babyull fra Gjestal. Garnet er forholdsvis rimelig, 100 % ull, alltid jevnt og pent spunnet, uten knuter og er lett å få et fint resultat med. Dessuten er kommer det i masse flotte farger, og er i tillegg superwashbehandlet (noe en soon-to-be småbarnsmor ser at kan bli praktisk).

 Nå er ikke jeg av den typen som gidder å håndvaske ull uansett (tåler det ikke ullprogram så får det bare være...), men det er jo kjekt å vite at det ikke blir ødelagt selv om ammetåke skulle slå inn og det havnet i en mixvask.. Garnet anbefales hvertfall (og det helt uten sponsing!).

Husketips til fremtidige meg:
Dette er den smale versjonen og i babyull er det en super vognteppestørrelse. Ikke nødvendig å bruke tid på å lure på om jeg skal hekle den brede versjonen, bare sånn i tilfelle..

7 kommentarer:

 1. Kjempe fint teppe. Greit med litt planke køyring når ein er på reise.

  SvarSlett
 2. Kjempeflott teppe! Perfekte guttefarger syns jeg :)

  Takk for garn-tips, må testes ut! :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempefint teppe i flotte farger! Jeg holder på med en liten babyvest i dette garnet nå, veldig kjekt med superwashgarn i den verste gulpeperioden:)

  SvarSlett
 4. Utrolig fint teppe! Fargene var bare helt nyyydelige! Jeg skulle gjerne vært din gravide venninne! :D

  SvarSlett
 5. Svar
  1. Tenkte jeg skulle prøve meg på å et selv til lille L. Syntes fargene i det første du lagde er så tøffe. Vi får ta en kveld hvor du kan lære meg :)

   Slett
 6. Hei!
  Syns teppet er kjempefint. Har du prøver å finne fargene du har brukt, vet du om det er mulig å få tak i de?

  SvarSlett