fredag 9. mars 2012

FO: Barselgave

Mønster: Omslagsjakke fra "Strikk til Nøstebarn"
Garn: Shetland Soft fra Malsen og mor
Pinne: 3
Vekt: 65 gram
Lille L ble født i slutten av januar og har allerede rukket å bli nesten 8 uker, så da var det virkelig på tide å ferdigstille denne lille barselgavejakken.

Jakken er strikket etter omslagsjakkemønsteret i boken "Strikk til nøstebarn". Et veldig morsomt mønster å strikke. Har veldig lyst til å strikke denne igjen. Kanskje som høstjakke til Knøttet?

Jeg var veldig usikker på dette garnet underveis. Det virket veldig hardt når man strikket med det, men jeg har lest så mye fint om det på ulike blogger rundt omkring, så jeg holdt ut. Etter vask var garnet ganske mye mykere, så etter litt mer bruk og vask blir det sikkert et mykt og deilig plagg. Fargen på garnet er jo helt herlig! Deilig melert lillafarge. Dessuten var det lett å strikke pent og jevnt med.

Mamman til lille L virket veldig fornøyd med jakken, så kanskje det kommer et bilde av jakken i bruk etterhvert? Eller hva tror du, R?

4 kommentarer:

 1. Kjempefin! Fargen er skikkelig lekker :)

  SvarSlett
 2. Veldig flott farge! Jeg er veldig glad i sjatteringene i det garnet, og ja, det bedrer seg veldig etter vask. Jeg har faktisk begynt å vaske nøstene før jeg strikker med dem, for å strikke med mykt garn. Putt nøstet i en nylonstrømpe, vaskes på ullprogram i maskin. Funker gull!

  SvarSlett
 3. nydelig! digger også fargespillet i garnet. virkelig flott:) og garnet blir supermykt etter noen vask:)

  SvarSlett
 4. Jakken er i bruk og hun kler den veldig godt! Elsker fargen og stilen på jakka. Takk!! Skal ta litt bilder av Tulla i den så kan du legge ut på bloggen :)

  SvarSlett