onsdag 8. april 2015

Bomull til lillesøster

Mønster: Rillebukse fra "Myk start"
Garn: Bomull fra Søstrene Grene
Pinne: 3
Vekt: 79 gram
Størrelse: ca. 3-6 mnd

Da var påsken over for denne gang og det er på tide å tenke på vår. I og med at lillesøster ventes sent i Mai er det greit å fylle på strikkegarderoben med noe annet enn ren ull også. Denne gangen prøvde jeg meg på bomull.

Denne buksen er det første plagget jeg noengang har strikket i rent bomullsgarn. Garnet er kjøpt på søstrene grene, og fargene skrek til meg fra garnhyllen der inne. Jeg syns garnet var godt å strikke med, men jeg er spent på å se om det holder fasongen i bruk og vask.

Jeg har kjøpt mer bomullsgarn (ulike varianter for å teste) og planlegger shorts og t-skjorte til storebror. Men akkurat nå er jeg tilbake til ull på pinnene. Nærmere bestemt syltynn nøstebarnull.

5 kommentarer:

 1. Åh så tøff du er som strikker med bomull, jeg er for ullkjær og her strikkes det ull hele året, det lille eg har strikket i bomull har ikke blitt brukt :/ Kjempe fine farger på buksen og spent på om den holder seg, en rapport hadde vært fint ;)

  SvarSlett
 2. Så fin fargekombo på buksen! Jeg har også prøvt meg på bomullsgarn, men det endte med at plagget ble altfor stort. Strikker nok mye løsere enn jeg selv tror så jeg har holdt meg unna bomullsgarn siden da. Men det finnes så mange fine farger i bomullsgarn synes jeg :)

  SvarSlett
 3. Så søt bukse!
  Jeg strikket mye i bomullsgarn til barna mine da de var små, men jeg synes ikke plaggene holdt seg så godt i vask. De mistet fasongen og ble litt harde. Nå strikker jeg ofte med garn som har en blanding av bomull og ull som Duo, Miniduett og Lerke/Lille Lerke. Fine garnsorter til sommerluer f.eks :)

  SvarSlett
 4. Så søt denne buksen var i flere farger! Kjekt å prøve nytt bomullsgarn. Også så koselig med lillesøster på vei <3

  SvarSlett
 5. Kjempesøt bukse og deilig i bomull. Jeg håper den holder fasongen. Det er så vanskelig å si på forhånd. Jeg har strikket en del i bomull, men mitt yndligsgarn har gått ut. Isager sitt tynne bomullsgarn, så nå er jeg på leting etter en erstatning! Gratulerer med ei lita tulle på vei.... :)

  SvarSlett