mandag 30. april 2012

FO: Heklet uro


Knøttet vårt skal få "bo" i en nydelig hengevugge av makramè som vi har fått av mamman min (kjøpt fra Sofies villa - anbefales!). Og selv om den kommende mamman syns duse farger er nydelig til et lite knøtt, så har jeg skjønt såpass at små knøtt liker sterke farger. Det er visstnok med på bl.a. å utvikle sansene.

Jeg har derfor heklet en enkel uro i de sterkeste fargene jeg kunne finne ;) Garnet er en sånn pakke med 10 x 10 gram Jarbo akrylgarn fra Stoff og Stil. Og selv om jeg er en sterk motstander av akrylgarn, så er det jo ikke mange meterne man trenger til slike heklakuler, og knøttet skal jo bare se på den - så denne gangen fikk det passere.

Ringen i toppen er en ledningsstump som jeg har heklet et trekk til. Lette "overalt" etter en plast- eller trering å ha der, men det var ikke å oppdrive. Da er det godt å ha en handy elektrikermann!

Godt fornøyd med hekleprosjektet mitt, så får vi se om knøttet også liker den, når han kommer ut om en tre-fire ukers tid..

2 kommentarer:

 1. Kjempefin! Og til en uro er det jo helt supert å bruke akryl, selv om man ikke pleier bruke det til vanlig.
  Lykke til med innspurten av rugingen!

  SvarSlett
 2. Å, så fin uro!! Denne blir nok fin for knøttet å beundre :)

  Og så fin hettelue du har strikket, nydelige farger! Jeg har tenkt akkurat det du bekrefter, at det blir litt tykt med dobbelt garn. Tror jeg må forske litt på alternativer :)

  Ha en fin torsdag
  Klem

  SvarSlett