mandag 28. mars 2011

Syklubb

Kan man ha syklubb når man bare er to? Vi hadde hvertfall det i kveld, R og jeg. Min beste venninne R troppet opp hjemme hos meg kl. 18 med symaskin og div. annet. R har nettopp hatt bursdag (25! Hurra!) så jeg stilte med gave og kake. Perfekt stekt brownie fra toro, akkurat passe bløt (les videre så skjønner du hvorfor det er viktig å påpeke det akkurat i dag...).
Vi sydde endel og skravla og lo mest, sånn som syklubber skal være. Utrolig hyggelig var det faktisk!!



På disse bildene ser vi ganske konsentert ut, men det var nok mest for bildet sin skyld. For å være helt alvorlig, så ble det faktisk ikke så veldig mye produktivt ut av kvelden (for min del).


R derimot, sydde tre kjempesøte små mapper (og slo seg litt løs med min fancy symaskins mange finesser).


Jeg, det er nesten så jeg ikke tør å vise det fram, sydde 1 og en halv mislykkede poser til pappa (han skal ha de til snellene til fiskestengene sine). Til slutt ga jeg opp, det ble med skravlinga i dag. Poser kan jeg sy en annen dag... Men kaka ble god da!


Midt i en latterkrampe ble kveldens motto til (mest for min skyld):

"Sy en ny en, du kan gråte over den andre i natt".

Det var utrolig morsomt i stad, men du som leser syns sikkert ikke det. Det syns ikke mannen heller. Kan kom hjem midt i en latterkrampe og så dumt på oss, før han forsvant ut av syne igjen... ;)

Men vi hadde det gøy da! Og en ny syklubb-kveld er allerede booket inn i kalenderen.

2 kommentarer:

 1. Hihi, høres veldig kjent ut det der! Men å være produktiv sammen med venninner er vanskelig ;) Strikking går bra, men noe mer kompliserte ting blir det bare fnising av ;) (og er det noe som gutta ikke skjønner så er det akkurat det! Hihi)

  Fiskesnelleposene ser fine ut da! Jeg skal faktisk sy ganske mange slike de neste månedene, skal stå på Villmarksmesse i Juni og da er fiskesnelleposer et must! :) Så nå venter jeg på stoff med fisker på + camostoff.

  Ha en flott dag :)

  Klem og fnis, Gry-Anette

  SvarSlett
 2. Klart man kan a syklubb for 2?!! Ikke den ting vi jenter ikke kan! Blir det flere kan det jo være vanskelig å komme til ordet? Håpe det blir like moro neste gang;-)

  SvarSlett