mandag 4. april 2011

Garnsnop i London

I helgen var jeg i London med familien. Deilig tur i flott vårvær, med masse shopping, masse god mat og masse kultur (bl.a. Phantom of the Opera! Fantastisk musikal!) Jeg var også innom et par garnbutikker. Jeg lette opp fem butikker på knitmap før jeg dro, to rakk jeg å besøke. Disse to lå i Soho, like ved Regent street - ikke langt fra der vi bodde. De var litt vanskelige å finne, selv med kart så vi måtte spørre oss for. Den første "All the Fun of the Fair" lå i en superkoselig bakgård i en sidegate av Regent street. Selve butikken var vel egentlig ikke så mye å skryte av, sånn utvalgsmessig. Den lå i tredje "etasje" i bakgården og var bitteliten. Butikken hadde et lite utvalg av ull og akrylgarn, i tillegg til noe bomull og lamaullgarn (!!). Lamaulla ville jeg gjerne ha med meg hjem, men den var ganske dyr og egentlig ikke veldg myk. Men lama da! Butikken hadde også et ganske stort utvalg av stash. Og vi (mamma, lillesøster og jeg) kjøpte med oss hver vår gigaknapp. Forslag til hva den skal brukes til er velkomne.. I en annen sidegate av Regent street ligger Liberty, et stormagasin med diverse kunst og håndtverksavdelinger, gjemt inne i et nydelig gammelt, klassisk engelsk bygg.

I fjerde etasje har Rowan Yarn en stor avdeling, samt at det i samme etasje finnes et gigantisk utvalg av knapper, bånd, sømtilbehør og quiltestoffer. Bygget var en opplevelse i seg selv..


Her er et par snikbilder uten blitz..


Garn i massevis!
Knapper bånd og stash i "bøtter og spann"..


Her er jeg veldig fornøyd med dagens fangst, nemlig...


..syv nøster Rowan woolcotton i nydelige grå-beige-lillanyanser, samt et glass fullt av lilla knapper. Knappene kostet en "slikk og ingenting", mens garnet hadde omtrent norske priser.


Nå gleder jeg meg til å finne på noe fint å strikke av det deilige nye garnet mitt!

1 kommentar:

  1. Åh, heldige deg :) Hihi, Lama!?!
    Fine garn du har funnet deg, og den garnhyllen gir meg jo hjertebank ;)

    Ha en fin mandag

    Klem

    SvarSlett