søndag 20. mars 2011

Posesøm

Jeg har sydd noen poser til å oppbevare strikketøy i, sterkt inspirert av Gry Anette (se forresten hennes giveaway her!).

Posene er sydd med utgangspunkt i oppskriften hos timotei. Men jeg laget et lite knapphull midt foran og dro en tråd gjennom der (istedenfor to i sidene). Jeg satte også på en snorstopper. Den turkise/grønne er ganske stor og til strikketøy av typen genser, babyteppe o.l. Den lilla og den svart/rosa-mønstrete er litt mindre og passer fint til luer, sokker o.l.

Og for dere som var med på stue-oppussings-frustrasjonen her, her og her kan jeg melde om at det i helgen (endelig) har kommet opp nye gardiner (på det ene vinduet, vel og merke). Det ble hvite lingardiner med tynne, hvite blondegardiner bak. Mannen er ikke overlykkelig med blondegardinene, for å si det mildt - så vi får se hvor lenge de får lov til å henge..

4 kommentarer:

 1. Flere med pose-dilla, hihi :) Kjempefine poser du har sydd! Jeg er helt overveldet over alt man kan sy poser til..så det kommer nok flere fra denne kanten og :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Åh, de er så fine og praktiske disse posene! Synd jeg har symaskinskrekk....
  Fortsatt fin mandag!
  :)

  SvarSlett
 3. Så kjekke poser! :) Jeg har en tendens til å stappe mitt ned i små poser, gjerne polposer som er perfekt størrelse. Men mye finere med helt egne strikkeposer, da!

  Takk for koselig besøk inne hos meg forresten, jeg kommer gjerne tilbake på besøk hos deg også!

  SvarSlett
 4. Så fine poser! Og mye annet fint du har laget også :) Gøy å komme inn hit å se de fine tingene du har laget!

  SvarSlett